11.5.07

YOLA CIKMA HEYECANI VE SON HAZIRLIKLAR



Ayrilma zamani yaklastikca,icimizdeki heyecan da giderek artiyor. Yaklasik bir sene suren hazirligin ardindan yine de son haftalarda yapacak bir hayli is oluyor. Iki hafta önce cok sevdigimiz apartman dairemizi Michel ve Jessy'e devredip tasindiktan (üstteki foto) sonra Tom'un annesinin evinde yasamaya basladik. Alt kiraci bulabilmemiz cok iyi oldu cunku geldikten sonra hemen evimize tekrar yerlesebilecegiz. Arabamin satilmasi,vize islemlerinin halledilmesi ( Pakistan ve Hindistan vizelerini Belcika'dan halletmemiz bize Iran'dayken buyuk kolaylik saglayacak), gezi sigortamizin baslatilmasi gibi isleri neyseki Tom hallediyor su siralar cunku ben tum hafta is icin Polonya'daydim. Haftaya da Fas'da olacagim. Bu heyecani yasarken bir de islerin en iyi sekilde devredilmesi,tum sorumluluklarin yerine getirilmesi gerekiyor ama su ana kadar hersey yolunda gidiyor.
Yarin belcika'daki arkadaslar icin gule gule partisi veriyoruz. Buyuk bir tarlada kamp atesi yakip muzik esliginde ickilerimizi yudumlayacagiz. Insallah bir haftadir suren yagmur kesilir de parti cadirina dolusmak zorunda kalmayiz.
Planimiz 22 mayista Belcika'dan ayrilip Isvicre ve Venedik uzerinden Ancona'ya varmak. Bu rotada cadirimiz ve uyku tulumumuz bize Alplerde kamp yapma olanagi sunacak. 26 Mayista Ancona'dan Marmara lines feribotuyla (biletlerimiz hazir bile :) Cesme'ye yol alacagiz. Orada sevgili dostlarim Irem,Pinar,Serhan ve Mert'le bulusup beraberce onlar önden arabayla biz arkalarindan motorla konvoy seklinde Fethiye'ye gidip orada Göcek koylarinda mavi tura cikacagiz.
Turkiye duragimizin en onemli olayi kizkardesim Boncugun dügünü. Cok farkli bir heyecan hem de tam da Tom ve benim evlilik yildonumumuzle ayni günde!! Cok güzel bir secim :)

3 yorum:

Murat Gungor dedi ki...

Yolunuz acik olsun!!!! Flamanca dergideki makaleyi gordum. Herkes sizi takip de...

Sevgiler...

pinary dedi ki...

canlarım ya..süpersiniz..itiraf ediyorum SİZİ KISKANIYORUMM:) biz de avunuyoruz işte en azından turun küçücük bir kısmını göcek koylarında paylaştık diye. sağ salim gidin gelin, sıkı takipçinizim. çok öptüm pazara görüşmek üzere.

sadikgungor dedi ki...

http://www.yenidogus.net/lastyd/habergoster.asp?id=4143