7.2.07

HAYALLER GERCEK OLUNCA....

Hayaller ulasilamayacak kadar uzak gelir insana çogu zaman. Ertelemek için bir çok neden buluruz veya korkariz yanasmaya..

Tom ve ben, en büyük düslerimizden birisi olan dünyayi ve kültürlerini kendi adimlarimizla kesfetme fikrini ertelemek için daha fazla bahane bulamadik.. ve uzun bir bekleyis ,heyecan ve hazirligin ardindan, Haziran ayinda düsüyoruz yollara,bizim diyarlara bir göz atmaya. Motorumuzla gezi maceramiz 1 sene sürecek ve fotografta da gördügünüz gibi Asya'nin büyük bir bölümünü kapsayacak.Sizleri bu web sitemizle, güzelliklerle dolu olacagina inandigimiz ülkelere,insanlara ve yollara götürmek istiyoruz.
Görüsmek üzere!

10 yorum:

bucu dedi ki...

cok beğendih efenim biyle bir çalışma coh küsel olmuş.Biz de isterek gezek görek ama tarla taban cok iş var attır eşektir uğuraş dır.Hayırlı yolculuklar dilir köslerinizden öperiz efem.

bucu dedi ki...

ay eburum pardon ben böyle herkesin görebildiğini düşünmemiştim.Görür görmez iki commenti de sil:)

Murat Gungor dedi ki...

Haha... Burcu alemsin!!! Tabii ki herkes goruyor. Sen tarlada topragini surmeye devam et.
Ebru, cok heyecanliyim ikiniz icin. Neyse, bizimkiler icin de alistirma oluyor. Hani gun gelir de ben de boyle bir seruvene atilirsam, bizimkiler daha bir rahat olur sayenizde.
Sevgiler.....

Unknown dedi ki...

Ebru çok güzel bir olay. Size iyi yolculuklar ve eğlenceler.

Sevgiler,

Kamil
Tac 96'

Berna dedi ki...

Ebrus,

Harika birsey yapiyorsunuz! Cok sevindim...Takip edecegim buradan.Ayrintilari yazsana, sponsorunuz var mi? SOS koyleri nasil bir proje?
Gideceginiz yerlerde kontaklariniz var mi?

Cok opuyorum..

Sevgiler,

Berna (TAC'96)

Tom & Ebru dedi ki...

Kamil ve Berna yorumlar ve destekleriniz icin cok tesekkurler.. bu websitesine her hafta (1 hazirandan itibaren) fotograf ve yeni haberler ekleyecegim.Umarim takip edebilirsiniz.

Sevgiler

Tom & Ebru dedi ki...

Sos cocuk koyleri guzel bir proje..oksuz ve yetim cocuklara aile ortami saglamak icin koyler kuruyor dunyanin heryerinde.bu koylerde her evde 5-6 cocuk icin yerli bir anne var.. cocuklar okula gidiyor ama ayni zamanda evde ailesel ve kulturel olarak destek goruyorlar.Turkiye'de de var bu koylerden.

SOS children villages diye ararsan bircok info bulabilirsin.
Sponsor bulduk, firmalar genelde urun yardimi yapiyorlar ama o da cok yardimci oluyor bize..

Haziran ayinda Turkiye'de olacagiz sonra Iran'a devam edecegiz.

Ayrintilari bu hafta icinde tekrar yazacagim..

Refik dedi ki...

Sevgili Ebru & Tom,
Cogumuzun emeklilik hayallerinde deniz kenarinda bir ev, balik, domates yetistirme vs. vardir. Kucuk dusunmemek gerektigini sizlere bakinca daha iyi anliyorum. Yolunuz acik olsun. Haberlerinizi takip edecegim.
Sadik bey, Allah kavustursun..
Refik

dilem dedi ki...

Merhaba Ebru&Tom. Canım benim sitenizi yeni inceleme fırsatım oldu. iyi olduğunuzu bilmek çok güzel. dün annen bizdeydi, sizden bahsettik, kulakların çınladı mı???
canIm bundan sonra bol bol yazmaya çalışıcam... bol şans canım. Tom'a da selam. SENİ ÇOK SEVİYORUM...

christelle dedi ki...

Dag Ebru en Tom,
prachtige blog en genoten van de vele mooie foto's. Voor ons begint het in te korten. 20 ste staan we terug aan de ferry richting Belgie. Terug naar het 'normale' leven. Geniet ervan !!!
Luc en Christelle (Hyena en Piaf)